-

Ruta

Entrega premis PLOMA i PAPER X edició

El passat divendres 11 de maig es va celebrar l’entrega de premis de la X edició del Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centreSan José i San Andrés.

Com en anys anteriors, l’acte va comptar amb la presència dels cursos escolars que participaven al concurs, membres de la comunitat educativa i es va realitzar al pati a les 10h.

Cal destacar la dedicació del jurat format per Mar Francisco, professora del centre; Teresa Carmona, tècnica en infermeria al col·legi; i Joaquín Puchades, membre de JMV, que van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:

 

Ballar i no pensar

De Maria de la Concepción Picó, de 1r d’ESO

 

D’aquesta manera queden finalistes les següents obres a la Categoria A:

 

L’ànec de cristall, d’Aitana López Casañ, de 1r d’ESO (2n premi).

 

Allò que va passar, d’Irene Serrano Mora, de 1r d’ESO (3r premi).

 

                De la mateixa manera es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:

Coordenades de vida o mort

  D’ Ainhoa Català Martínez de 3r d’ESO

 

                D’esta manera, queden finalistes les següents obres a la Categoria B:

 

La veïna imaginària, d’Alba Baixauli Betoret, de 2n d’ESO (2n premi)

 

Ron, el meu millor amic, de Susana Folgado Portalés , de 4t d’ESO (3r premi)


Finalment, es decideix per unanimitat atorgar el premi de guanyador en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:

Renàixer

 De Susana Cercós Cubillos, exalumna

A més en aquesta edició hem volgut entregar els diplomes als guanyadors de la passada edició que no el van poder rebre per l’estat de confinament. Enhorabona també per a ells.

No oblidem, felicitar a tots aquells que, sense guanyar, han deixat la seu empremta i que de segur tenen la seua oportunitat en les pròximes edicions.

A més, volem agrair l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa, Francisco Comes; el director de la biblioteca municipal de Massanassa, Francisco Rodrigo; Begoña Nieva, regidora d’Educació; la presidenta de l’APA, Ana Puchalt; la Directora Titular, Sor Asunción Molada, i el Director Pedagògic del centre, Ángel Sánchez.

Moltes gràcies a tots ells per donar suport a aquest projecte que ja és una autentica realitat.

Per últim, recordar a tots aquells membres de la comunitat educativa què amb el seu esforç fan possible la realització i celebració del nostre concurs literari cada any.

Enhorabona a tots i fins l’any que ve.

 

IMG 20210611 104236 B

 

 

Fes clic ací per veure la resta de fotografies de l'acte.

 

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube