-

Ruta

Ja tenim guanyadors al PLOMA i PAPER 2020

Ja tenim guanyadors al Ploma i Paper 2020 i no ho ha tingut gens fàcil el jurat aquest any davant la quantitat i qualitat d'obres presentades pels nostres alumnes al concurs de narrativa en valencià Ploma i Paper en la seua IX edició.

Un any més els nostres alumnes han demostrat les seus qualitats com escriptors novells i s'han llançat a presentar amb il·lusió les seus obres amb l'esperança de la victòria.

No obstant, encara que hi ha uns classificats als primers llocs, el més important és la participació i des d'ací volem felicitar i reconèixer el mèrit a tots aquells que han participat al concurs una volta més.

Per tant, en el moment de la tornada al centre amb normalitat es realitzarà un acte simbòlic on els guanyadors rebran els seus diplomes i els premis. D'igual manera tota la resta de participants rebran el seu premi honorífic per participar.

Sols queda agrair a tots els que fan possible aquest concurs, en primer lloc als alumnes participants en totes les categories, ja que sense ells no existiria, al jurat que han dedicat els seu temps a la lectura i la valoració, al professorat que treballa per poder fer realitat el concurs i especialment a l'APA que sempre està disposat a col·laborar amb els regals i qualsevol cosa que faça falta.

Per últim, volem agrair la col·laboració i entusiasme per part de la comunitat educativa, editorials col·laboradores, Ajuntament de Massanassa i Filles de la Caritat.

 

El jurat format per Clara P., Jorge M. i Ximo H. ha elegit les següents obres guanyadores.

Categoria A.

1r premi: Melissa, d'Irene S.M. de 6é d'Educació Primària.

2n premi: El bosc que ho canvià tot, de Lucía G.G. de 6é d'Educació Primària.

3r premi: L'oroneta emigrant, de Gabriel M.G. de 6é d'Educació Primària.

 

Categoria B.

1r premi: L'anell, d'Estela A.C. de 3r d'ESO

2n premi: Un sobre, una vida, d'Ainhoa C.M. de 2n d'ESO.

3r premi: Una vida real, de Mar B.M. de 2n d'ESO.

 

Categoria C.

1r premi: Carta a ma mare, d'Inma O.A.

 

Enhorabona.

 

IRENE SERRANO 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube