-

Ruta

Descobrim València amb 4t d'ESO

El passat 25 de febrer els alumnes i les alumnes de 4t ESO vam anar a visitar tota València, en una activitat preparada des de les assignatures de Valencià i Història. L’excursió era per a anar mirant edificis de la València antiga i cadascú teníem un edifici marcat per a exposar i explicar l’art d’aquest.

Vam agafar el primer tren per anar a València. Una vegada allí, vam començar l’excursió explicant l’Estació del Nord i així seguidament, amb calma, emoció i moltíssimes històries pels carrers i carrerons de València continuà l’excursió: Llotja, Sant Nicolau, Mercat Central...

Quan acabàrem de veure la Catedral de València i apujàrem al Micalet era l’hora de dinar. Tota la classe, inclosos els mestres, anàrem a menjar al Mc Donnald’s per agafar forces, ja que l’excursió no havia acabat. Quedava encara molta vesprada per davant, a més per veure entre tots els monuments restants. 

En acabar de visitar els edificis tornàrem tots junts cap a l’estació on havíem estat eixe mateix matí. No obstant ara era diferent. Era diferent perquè pareixia que tots ens coneixíem més i érem més íntims. I a més, també cal dir que en acabar l’excursió estàvem tots rebentats. Però, així i tot, va ser una molt bona experiència i sobretot tornàrem coneixent molt millor la nostra capital, València. 

Alba M. A. (4t ESO)

Fes clic ací per veure totes les fotografies.

 

20200225 152331 B

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube