-

Ruta

Visitant grans biblioteques de València

El passat dia 2 d’abril de 2019 els alumnes de 4t d’ESO hem anat a visitar la Biblioteca d’Humanitats “Joan Reglà” de la Universitat de València, i també Sant Miquel dels Reis, seu de la Biblioteca Valenciana.

El primer que vam veure va ser la Biblioteca “Joan Reglà”. Ens van mostrar unes cambres gegants on guardaven els llibres i ens van donar una xarrada en valencià en què ens van explicar el que podem fer en la biblioteca. També ens varen ensenyar la seua pàgina web en la guardaven la informació de tots els seus llibres.

Després de conèixer el món universitari de la Biblioteca “Joan Reglà” vam anar al monestir Sant Miquel dels Reis on ens van explicar que tenen tot el que es publica a València, tant llibres, revistes, pel·lícules, curtmetratges, poemes, etc.

Les seues funcions són: recollides, reunir, conservar i organitzar.

El que més ens va impressionar en la Joan Reglà va ser la gran quantitat de llibres que té la biblioteca i també ens va agradar l'ambient d'estudi que hi havia per part dels estudiants.

El que més ens va agradar de Sant Miquel dels Reis va ser la gran quantitat de llibres que tenia emmagatzemats, també ens va agradar les diferents utilitats que se li va donar al monestir amb el pas del temps.

Juan Gabriel Navarro i Miguel Ángel Daroqui (4t d’ESO).

 

Feu clic ací per a veure totes les fotos

 

20190402 091038 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube