-

Ruta

Un dia d'història a la Valltorta

El passat dimarts 4 de desembre de 2018 els alumnes de 1r d'ESO i 6é de Primària anàrem d'excursió al barranc de la Valltorta (Tírig, Castelló). Vam fer una activitat que consistia a fer un pinzell amb un palet de fusta i pelets; després d'això agafàrem un cordell i rodejàvem el palet, i així teníem un pinzell per a fer pintures rupestres.

També vam veure una abric amb pintures rupestres autèntiques. No es veien molt, només en algunes parts. Per a anar a veure l'abric vam haver d'apujar una muntanya. Pel camí hi havia una caseta de pedra en sec i entràrem per a veure-la per dins.

Després de fer l'activitat i veure l'abric amb les pintures rupestres entràrem al museu, on ens explicaren les parts de la prehistòria.

Va ser un dia molt bo, perquè feia sol però corria el vent, aleshores va estar molt bé. A mi em va parèixer un poquet avorrit perquè jo no sóc d'eixes persones a les quals els encanta la història i la prehistòria. Però per la resta, bé: vaig aprendre coses, i em vaig divertir pintant.

Rebeca Vázquez Ortega (1r d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure les fotos

20181204 131038 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube