-

Ruta

Visitem el museu de la nostra comarca

El passat 28 de març de 2018 la classe de 1r d’ESO anàrem d’excursió. Primer vam anar al col·legi per a fer classe normal, a primera hora tocava castellà. Després va vindre Vicent i Maribel i anàrem darrere de l’estació de tren de Massanassa a on estava l'autobús  i començàrem el viatge cap a Torrent a visitar el Museu Comarcal de l'Horta Sud.

Torrent és unes de les ciutats més poblades de la província de València. Té diversos edificis de l’ajuntament, té edificis nous i antics per exemple la Torre del Castell, que és una torre musulmana, i també té altres llocs d'interés com el casc antic, l’albereda i el Vedat.

L'autobús ens va deixar en una placeta en front del metro cap a les 10:00 del matí. Allí vam esmorzar i quan vam finalitzar ens vam dirigir cap al Museu Comarcal de l'Horta Sud.

El Museu és una casa antiga de llauradors, és una casa molt gran i pareix barroca. La van

construir l'any 1903 i es va convertir en museu l'any 2000.

Vam entrar i vam deixar les motxilles en una sala. Després va vindre Marta, que és la guia del Museu i ens va ensenyar tot el museu, es a dir, les nou sales que té, en aquestes sales hi ha utensilis típics de l'Horta Sud, també ens va posar un vídeo de com treballaven la palla.

La visita va finalitzar a les 12 i Vicent ens va dir de fer un treball que consistia en trobar utensilis de les nou cambres. Al meu grup ens va tocar la cuina i l'estable i vam trobar utensilis com el forn, la lletera... i també férem un dibuix de l'estable.

Quan tots el grups acabaren el treball, vam eixir cap a on es trobava l'autobús i vam tornar a Massanassa .

Pense que l'excursió li ha agradat molt a tots perquè són coses típiques de la nostra comarca.

Marcos Hervàs Albuixech (1r d'ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

IMG 20180328 131635

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube