-

Ruta

Un dia al teatre

El passat divendres 27 d’octubre els alumnes d’Educació Primària i els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van acudir amb els seus professors a l’auditori municipal de Massanassa a veure l’obra de teatre titulada Els viatgers del temps de la companya valenciana Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues.

A través de l’obra els protagonistes viatjaran a través del temps i, per tant, els alumnes gaudiran de la Dama d’Elx i el Guerrer de Moixent, les comèdies i tragèdies de l’antigua Grècia, el teatre medieval i els trobadors, personatges carismàtics com Hamlet i el seu famós “ser o no ser”, la conquista de València amb personatges històrics com Jaume I el Conqueridor, i altres posteriors com Felip V, etc.

Va ser una jornada molt agradable on els nostres alumnes van conèixer un poc més de la nostra història mitjançant el teatre.

Per últim, cal recordar que els arranjaments musicals de l’obra són a càrrec del nostre professor de música Manuel Mateu, al qual felicitem per la seua participació.

20171027 111142 b

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube