-

Artículos

Rebem l'Esperit en la Confirmació

Els alumnes de 4 d'ESO es van confirmar ahir en una cerimònia celebrada a la Parròquia de sant Pere, en què van rebre l'Esperit de Déu envoltats de familiar i amics.

L'acte va tenir lloc ahir diumenge 3 de juliol en un acte familiar i molt emotiu per als nostres joves, que a més, deixen el nostre centre per a passar a estudis superiors.

Després d'haver rebut la força de l'Esperit, els enviem a descobrir nous mons. I alhora, els desitgem el millor en aquesta nova etapa que comencen.
(mira totes les fotos al nostre blog, fent clic ací
IMG_3060-2  

Arriba l'estrena del musical Mamma Mia

L'alumnat de 4t d'ESO, i altres alumnes d'altres cursos, amb l'ajuda dels pares de l'APA, presenten demà el musical Mamma Mia, a les 22:30 h a la plaça de les Escoles Velles de Massanassa, en un acte que marcarà l'inici de les Festes Majors de Massanassa de l'any 2016.

Els nostres joves han fet un sacrifici inimaginable per tal d'oferir un espectacle musical de màxima qualitat, mentre arriben amb els exàmens al final del curs en què es graduen. Així que esperem comptar amb tots vosaltres per donar-los suport i compartir amb ells aquesta iniciativa meravellosa.

No us ho perdeu! Demà tots a veure el Mamma Mia!

IMG-20160609-WA0010_2

 

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube