-

Artículos

Un dia al teatre

El passat divendres 27 d’octubre els alumnes d’Educació Primària i els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van acudir amb els seus professors a l’auditori municipal de Massanassa a veure l’obra de teatre titulada Els viatgers del temps de la companya valenciana Pot de Plom i dirigida per Xavi Castillo i Viky Garrigues.

A través de l’obra els protagonistes viatjaran a través del temps i, per tant, els alumnes gaudiran de la Dama d’Elx i el Guerrer de Moixent, les comèdies i tragèdies de l’antigua Grècia, el teatre medieval i els trobadors, personatges carismàtics com Hamlet i el seu famós “ser o no ser”, la conquista de València amb personatges històrics com Jaume I el Conqueridor, i altres posteriors com Felip V, etc.

Va ser una jornada molt agradable on els nostres alumnes van conèixer un poc més de la nostra història mitjançant el teatre.

Per últim, cal recordar que els arranjaments musicals de l’obra són a càrrec del nostre professor de música Manuel Mateu, al qual felicitem per la seua participació.

20171027 111142 b

1917/2017 Centenari de la Revolució Russa

Aprofitant el centenari de la Revolució Russa (1917-2017), des de les assignatures d'Història i Valencià hem volgut recordar aquesta efemèride tan important en la Història i al S-XX.

Per tant, els alumnes han conegut els fets més destacables que portaren a esta situació que tantes repercussions ha tingut a la història més recent a Europa i al món.

A més, els nostres alumnes s’han implicat en la realització d’un mural on s’han destacat els principals aspectes socioeconòmics i polítics, tant d’època tsarista com posteriors, tots aquells hereus de la revolució.

Tot açò, s’ha recolzat amb la projecció d’un documental que ha servit per assolir els coneixements i posar cara als personatges més destacats.

Els alumnes han participat activament i ha resultat una experiència molt gratificant.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

 

Rev Russa 2 b

Celebrem el dia de Sant Vicent

Ahir dia 27 de setembre, festivitat de Sant Vicent de Paül, els alumnes d'ESO van celebrar aquest esdeveniment tan important pel nostre centre de forma especial.

Es vam desplaçar a la localitat de Buñol on vam realitzar una celebració a la parròquia de Nuestra Señora de los Dolores que ens va agradar molt.

A continuació, anàrem a la zona esportiva del Planell on vam esmorzar i realitzar diverses activitats lúdiques en un entorn natural incomparable.

En definitiva, vam gaudir d'una bona celebració en un dia inoblidable.

Fes clic ací per veure totes les fotos.

Grupo bunyol 2

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube