-

Artículos

El gran viatge a Roma

Els alumnes de 4t d'ESO hem anat de viatge de finalització de curs a Roma. Aquesta experiència ha sigut màgica, ja que hem estretat la relació tant amb els professors com amb els companys.

Hem visitat molts monuments històrics i hem après les seues anècdotes i la història de cada monument, que ha sigut molt interessant.

Quan vam agafar el vol de València a Roma anàvem amb unes expectatives molt diferents de les que teníem quan vam agafar el vol de Roma a València. Pensàvem que anava ser un viatge una mica avorrit, ja que teníem moltes activitats planificades, però en canvi se'ns va passar superàpid el viatge. Se'ns va passar els cinc dies com un llamp.

Aquest viatge ens ha fet reflexionar, i esbrinar coses dels nostres companys que no havíem descobert en els 13 anys que portem junts. A més mai oblidarem l'anècdota de quan a la una del matí ens vam posar fer una carrera a la meitat d'un carrer de Roma com si no fórem persones normals.

I per a concloure la narració d’aquest viatge, volem dir que sempre portarem aquest viatge en el nostre cor, i mai ho oblidarem que han sigut fantàstics aquests cinc dies amb José Antonio i Ángel. I que si fóra per nosaltres ens hauríem quedat molts dies més allí amb ells.

Gal·la Forner Sendín (4t d'ESO)

 

Fes clic ací per a veure més fotos del viatge

IMG 20180522 WA0021

Ja fem robots

Els alumnes del col·legi de San José y San José anàrem a València el passat 16 de maig de 2018 a fer un taller de robòtica. Quan arribàrem dos persones que anaven a ser els nostres tutors en el taller ens explicaren tot el que anàvem a fer.

En primer lloc explicaren totes les parts del robot ficant molts exemples per a què ho entenguérem millor tot. En segon lloc, començàrem a construir el robot amb peces de LEGO. Fou molt divertit. En tercer lloc, explicaren la programació del robot.

Després, tot l’alumnat de 2n vam fer sis reptes molt interessants: que el robot anara avant i arrere, que el robot seguira una línia de color negre...

Ja, en acabar, ens donaren un paper on explicava tot per a apuntar-se a una excursió a un centre amb activitats d’astronautes.

Els alumnes de 2n d´ESO ens en vam anar amb un sonriure a la boca.

David Zarzo (2n d’ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

 

IMG 20180516 102529 2

De ruta per Camporrobles

La setmana passada vam anar a Camporrobles a fer una activitat de senderisme. En aquesta excursió hem aprés a orientar-nos, a estar en convivència amb els companys i conviure amb la natura.

Quan arribàrem vam fer grups i vam pujar la muntanya El Molón per a vore el paisatge tan bonic i impressionant del poble. Vam baixar i vam dinar amb tots els companys al poliesportiu de Camporrobles.

En aquest dia vam aprendre moltes coses noves i ho vam passar molt bé. Aquesta excursió del senderisme amb els alumnes de Secundària va ser una experiència inoblidable i emocionant.

Mar Burriel Muñoz i Maria Fernández Serra (6é de Primària)

 

El dia 14 de maig anàrem d’excursió a Camporrobles. L’excursió consistia a pujar una xicoteta muntanya amb l’ajuda de unes pistes, que ens servien per a orientar-nos, també amb l’ajuda d’un mapa marcant el nostre recorregut. Al final de la ruta vam arribar al cim del Molón i des de allí vam veure tot el poble per dalt.

En l’eixida vam anar tres cursos: 6é de Primària, 1 d’ESO i  2 d’ESO. Anàvem en grups de les diferents classes juntes. Això va afavorir que tots ens coneguérem i, fins i tot, que els de 6é conegueren als professors d’ESO.

Ens ho vam passar en gran i vam conèixer a companys que no coneixíem. I el més important, vam fer esport d’una manera molt divertida.

Gemma Vidal Navarro (1r d’ESO)

 

Fes clic ací per veure totes les fotos

IMG 20180507 121232 2

Èxit a l'entrega dels premis Ploma i Paper

El passat divendres 4 de maig es va celebrar l’entrega de premis de la VII edició del Certamen Literari de narrativa en valencià, Ploma i Paper, organitzat pel nostre centre San José i San Andrés.

Com en anys anteriors, l’acte va comptar amb la presència dels cursos escolars que participaven al concurs, membres de la comunitat educativa i es va realitzar al gimnàs a les 11h.

Cal destacar la dedicació del jurat format per Elena Jurado, professora del centre; Isabel García, exalumna del centre; i Ana Puchalt, membre d’APA, que van elegir per unanimitat guanyador/a en la Categoria A, destinada a alumnes de 5é, 6é i 1r ESO; a l’obra titulada:

El tresor

de Marcos Hervás Albuixech, de 1r d’ESO


I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria A:

Roca Rei, el 1r guanyador, de Susana Folgado Portalés, de 1r d’ESO (2n premi).

El soldat Zack, de Mauro Martínez Pascual, de 6é de Primària (3r premi).


De la mateixa manera van decidir per unanimitat atorgar el premi de guanyador/a en la Categoria B, dedicada a alumnes de 2n, 3r i 4t ESO, a l’obra titulada:

El bes de l’àngel

De Carla Moreno David, de 4t d’ESO


I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria B:

Una nit a les trinxeres, de David Puchades Pablo, de 4t d’ESO (2n premi)

T’estime iaio, de Paula Guillem Molina, de 4t d’ESO (3r premi)


Finalment, van decidir per unanimitat atorgar el premi de guanyador/a en la Categoria C, dedicada a exalumnes, a l’obra titulada:

El temps

de Carla Zamora Olmos, exalumna

I van quedar finalistes les següents obres a la Categoria C:

El maleit pantaló nou, de Erika Ruiz Ruiz, exalumna

No oblidem, felicitar a tots aquells que, sense guanyar, han deixat la seu empremta i que de segur tenen la seua oportunitat en les pròximes edicions.

Per últim, volem agrair l’assistència de l’Il·lustríssim senyor alcalde de Massanassa, Vicent Pastor; el tinent d’alcalde, Francisco Comes; Begoña Nieva, regidora de Cultura; el president de l’APA, José Alfonso; la Directora Titular, Sor Pilar Ramo, i el Director Pedagògic del centre, Ángel Sánchez.

Moltes gràcies a tots ells per donar suport a aquest projecte que ja és una autentica realitat.

Fins l’any que ve.

 

Fes clic aci per veure totes les fotos

IMG 20180504 114307 B

Reservallibres

convive pamplona

Admisio de alumnes

setmana expodidactica

jmv

blog

youtube